Jídelní lístek
Tento týden | Minulý týden |
DIETKA, Krajní 303, Debř - Mladá Boleslav datum: 28.04. - 02.05. Pondělí: hovězí vývar s těstovinou *A: 1,3,6,7,9A: Znojemská vepřová kýta, dušená rýže *A: 1,3 B: Bramborové šišky s mákem a cukrem, kompot *A: 1,3 D: Zeleninové lečo s klobásou, vařené brambory *A: 3 ------------------------ Úterý: zelná *A: 1,3,6,7,9 A: Kuřecí plátek na paprice, houskové knedlíky *A: 1,3,7 B: Rizoto s kuřecím masem a zeleninou, sýr, okurka *A: 7,9 D: Zabijačkový guláš, chléb *A: 1,3 ------------------------ Středa: hrachová *A: 1,3,6,7,9 A: Svíčková na smetaně, houskové knedlíky *A: 1,3,7,9,10 B: Mexické fazole s klobásou, chléb *A: 1 D: Vepřové maso v kapustě, vařené brambory *A: 1 ------------------------ Čtvrtek: *A: A: STÁTNÍ SVÁTEK - NEVAŘÍME! *A: B: *A: D: *A: ------------------------ Pátek: uzená *A: 1,3,6,7,9 A: Debrecínský, vepřový guláš, houskové knedlíky *A: 1,7 B: Zapečená brokolice se sýrem, vařené brambory *A: 7 D: Šunko - fleky, okurka *A: 1,3,7 ------------------------ Obědy připravuje Michal Ratimec a kolektiv Vedoucí Ratimec Michal tel. 604 970 929, info@dietka.cz http://www.dietka.cz |
DIETKA, Krajní 303, Debř - Mladá Boleslav datum: 21.04. - 25.04. Pondělí: *A:A: VELIKONOČNÍ PONDĚLÍ - NEVAŘÍME! *A: B: *A: D: *A: ------------------------ Úterý: hovězí vývar s písmenky *A: 1,3,6,7,9 A: Segedínský guláš, houskové knedlíky *A: 1,3,7 B: Kuřecí plátek s listovým špenátem, vařené těstoviny *A: 1,3,7 D: Rybí filé po srbsku, vařené brambory *A: 4 ------------------------ Středa: slepičí vývar s nudlemi *A: 1,3,6,7,9 A: Bratislavská vepřová kýta, houskové knedlíky *A: 1 B: Těstovinový salát s kuřecím masem a kukuřicí *A: 1,3,7,9 D: Kuřecí špíz, vařené brambory *A: 1 ------------------------ Čtvrtek: gulášová *A: 1,3,6,7,9 A: Čevabčiči, vařené brambory, hořčice, cibule *A: 1,3,10 B: Rýžový nákyp se švestkami, káva *A: 1,3,7 D: Vepřové maso na kmíně, vařené těstoviny *A: 1,3 ------------------------ Pátek: krupicová s vejcem *A: 1,3,6,7,9 A: Kuře "ala bažant" bramborové knedlíky *A: 1,3 B: Luhačovický špaček z mletého masa, vařené brambory *A: 1,3 D: Těstovinové rizoto s vepřovým masem, sýr, okurka *A: 1,3 ------------------------ Obědy připravuje Michal Ratimec, Irena Podrábská a kolektiv Vedoucí Ratimec Michal tel. 604 970 929, info@dietka.cz http://www.dietka.cz |