Jídelní lístek
| Tento týden | Minulý týden |
DIETKA, Krajní 303, Debř - Mladá Boleslav datum: 10.11 - 14.11. Pondělí: hovězí vývar s hráškem a rýží *A: 1,3,6,7,9A: Vídeňský vepřový guláš, vařená kolínka *A: 1,3 B: Dušená čočka na kyselo, vídeňský párek, okurka *A: 1 D: Kladenská pečeně, houskové knedlíky, dušené zelí *A: 1,3 ------------------------ Úterý: fazolková s bramborem *A: 1,3,6,7,9 A: Vepřové maso na pivě, houskové knedlíky *A: 1,3 B: Mílánské špagety sypané sýrem *A: 1,3,7 D: Přírodní vepřový řízek, vařené brambory *A: 1 ------------------------ Středa: čočková *A: 1,3,6,7,9 A: Vepřové maso na paprice, houskové knedlíky *A: 1,3,7 B: Smažený karbanátek, vařené brambory, tatarská omáčka *A: 1,3,7,10 D: Dalmátské čufty, houskové knedlíky *A: 1,3,7 ------------------------ Čtvrtek: zelňačka *A: 1,3,6,7,9 A: Debrecínský vepřový guláš, houskové knedlíky *A: 1,3 B: Buřty na pivě, chléb *A: 1 D: Zapečené těstoviny s kuřecím masem, brokolicí a sýrem *A: 1,3,7 ------------------------ Pátek: hrstková *A: 1,3,6,7,9 A: Pečené kuřecí stehno, vařené brambory, okurka *A: 1 B: Vepřové maso na slanině, dušená rýže *A: 1 D: Bratislavské těstovinové rizoto s masem a zeleninou, sýr, okurka *A: 1,3,7 ------------------------ Obědy připravuje Michal Ratimec a kolektiv. Vedoucí Ratimec Michal tel. 604 970 929, info@dietka.cz http://www.dietka.cz |
DIETKA, Krajní 303, Debř - Mladá Boleslav datum: 3.11 - 7.11. Pondělí: hovězí s těstovinou*A: 1,3,6,7,9A: Štěpánská vepřová kýta, dušená rýže *A: 1,3 B: Široké nudle s cukrem a ořechy *A: 1,3 D: Vař. květák se šunkovo - smetanovou omáčkou, těstoviny *A:1,3,7 ------------------------ Úterý: česneková *A: 1,3,6,7,9 A: Segedinský guláš, houskové knedlíky *A: 1,7 B: Náš pečený perník, kakao *A: 1,3,7 D: Kuřecí plátek s brokolicovou omáčkou, těstoviny *A: 1,3,7 ------------------------ Středa: gulášová *A: 1,3,6,7,9 A: Sekaná pečeně, vařené brambory, okurka *A: 1,3 B: Uzená kýta s křenovou omáčkou, houskové knedlíky *A: 1,7 D: Vepřový plátek s nivou a herkulesem, brambory *A: 1,7 ------------------------ Čtvrtek: květákovo-brokolicová *A: 1,3,6,7,9 A: Vepřové maso na žampiónech, houskové knedlíky *A: 1,7 B: Fazolky na kyselo, vařené vejce, brambory *A: 1,3,7 D: Zapečené francouzské brambory, okurka *A: 1,3,7 ------------------------ Pátek: uzená s rýží *A: 1,3,6,7,9 A: Katův šleh, dušená rýže *A: 1 B: Jitrnicový prejt, vařené brambory, salát z kysaného zelí *A: 1 D: Krůtí paprikáš, vařené těstoviny *A: 1,3 ------------------------ Obědy připravuje Michal Ratimec a kolektiv. Vedoucí Ratimec Michal tel. 604 970 929, info@dietka.cz http://www.dietka.cz |