Ke stažení


Jídelna
Rozvoz

Jídelní lístek

Jídelna Rozvoz
DIETKA - jídelna

DIETKA, Václavkova 950, Mladá Boleslav
JÍDELNÍ LÍSTEK

datum: 24.02. - 28.02.

Pondělí: hovězí s těstovinou *A: 1,3,6,9
A: Štěpánská vepřová kýta, dušená rýže *A: 1,3
B: Špagety po uhlířsku (slanina, vejce, sýr) *A: 1,3,7
D: Zeleninové lečo s klobásou, vařené brambory *A: 3
------------------------
Úterý: květáková *A: 1,3,6,9
A: Hovězí maso na česneku, bramborové knedlíky, špenát *A: 1,3
B: Jablkové lívance se skořicí a cukrem, kakao *A: 1,3,7
D: Koprová omáčka s vejcem, vařené brambory *A: 1,3,7
------------------------
Středa: boršč *A: 1,3,6,9
A: Vídeňský vepřový guláš, houskové knedlíky *A: 1,3
B: Fazole chilli con carne, chléb *A: 1
D: Krůtí plátek na provensálských bylinkách, dušená rýže *A: 1
------------------------
Čtvrtek: vločková se zeleninou *A: 1,3,6,9
A: Vepřové žebírko na žampiónech, těstoviny *A: 1,3
B: Francouzské brambory, okurka *A: 3,7
D: Dalmácké čufty, houskové knedlíky *A: 1,3,7,9
------------------------
Pátek: kulajda *A: 1,3,6,9
A: Smažený holandský řízek, vařené brambory, tat. omáčka *A: 1,3,7,10
B: *A:
D: Znojemská vepřová kýta, houskové knedlíky *A: 1,3
------------------------
Obědy připravuje Michal Ratimec, Irena Podrábská a kolektiv.
Vedoucí Ratimec Michal tel. 604 970 929, info@dietka.cz
http://www.dietka.cz
DIETKA - rozvoz

DIETKA, Václavkova 950, Mladá Boleslav
JÍDELNÍ LÍSTEK

datum: 24.02. - 28.02.

Pondělí: hovězí s těstovinou *A: 1,3,6,9
A: Štěpánská vepřová kýta, dušená rýže *A: 1,3
B: Špagety po uhlířsku (slanina, vejce, sýr) *A: 1,3,7
D: Zeleninové lečo s klobásou, vařené brambory *A: 3
------------------------
Úterý: květáková *A: 1,3,6,9
A: Hovězí maso na česneku, bramborové knedlíky, špenát *A: 1,3
B: Jablkové lívance se skořicí a cukrem, kakao *A: 1,3,7
D: Koprová omáčka s vejcem, vařené brambory *A: 1,3,7
------------------------
Středa: boršč *A: 1,3,6,9
A: Vídeňský vepřový guláš, houskové knedlíky *A: 1,3
B: Fazole chilli con carne, chléb *A: 1
D: Krůtí plátek na provensálských bylinkách, dušená rýže *A: 1
------------------------
Čtvrtek: vločková se zeleninou *A: 1,3,6,9
A: Vepřové žebírko na žampiónech, těstoviny *A: 1,3
B: Francouzské brambory, okurka *A: 3,7
D: Dalmácké čufty, houskové knedlíky *A: 1,3,7,9
------------------------
Pátek: kulajda *A: 1,3,6,9
A: Smažený holandský řízek, vařené brambory, tat. omáčka *A: 1,3,7,10
B: *A:
D: Znojemská vepřová kýta, houskové knedlíky *A: 1,3
------------------------
Obědy připravuje Michal Ratimec, Irena Podrábská a kolektiv
Vedoucí Ratimec Michal tel. 604 970 929, info@dietka.cz
http://www.dietka.cz
*A: Alergeny: 1 - obiloviny obsahující lepek, 2 - korýši a výrobky z nich, 3 - vejce a výrobky z nich, 4 - ryby a výrobky z nich, 5 - jádra podzemnice olejné (arašídy) a výrobky z nich, 6 - sójové boby (sója) a výrobky z nich, 7 - mléko a výrobky z něj, 8 - suché skořápkové plody, tj. mandle, lískové ořechy, ořechy, 9 - celer a výrobky z nich, 10 - hořčice a výrobky z ní, 11 - sezamová semena (sezam) a výrobky z nich, 12 - oxid siřičitý a siřičitany (ve vyšších koncentracích), 13 - vlčí bob (lupina) a výrobky z něj, 14 - měkkýši a výrobky z nich