Jídelní lístek

Tento týden Minulý týden
DIETKA - jídelna

DIETKA, Krajní 303, Debř - Mladá Boleslav
JÍDELNÍ LÍSTEK

datum: 10.11 - 14.11.

Pondělí: hovězí vývar s hráškem a rýží *A: 1,3,6,7,9
A: Vídeňský vepřový guláš, vařená kolínka *A: 1,3
B: Dušená čočka na kyselo, vídeňský párek, okurka *A: 1
D: Kladenská pečeně, houskové knedlíky, dušené zelí *A: 1,3
------------------------
Úterý: fazolková s bramborem *A: 1,3,6,7,9
A: Vepřové maso na pivě, houskové knedlíky *A: 1,3
B: Mílánské špagety sypané sýrem *A: 1,3,7
D: Přírodní vepřový řízek, vařené brambory *A: 1
------------------------
Středa: čočková *A: 1,3,6,7,9
A: Vepřové maso na paprice, houskové knedlíky *A: 1,3,7
B: Smažený karbanátek, vařené brambory, tatarská omáčka *A: 1,3,7,10
D: Dalmátské čufty, houskové knedlíky *A: 1,3,7
------------------------
Čtvrtek: zelňačka *A: 1,3,6,7,9
A: Debrecínský vepřový guláš, houskové knedlíky *A: 1,3
B: Buřty na pivě, chléb *A: 1
D: Zapečené těstoviny s kuřecím masem, brokolicí a sýrem *A: 1,3,7
------------------------
Pátek: hrstková *A: 1,3,6,7,9
A: Pečené kuřecí stehno, vařené brambory, okurka *A: 1
B: Vepřové maso na slanině, dušená rýže *A: 1
D: Bratislavské těstovinové rizoto s masem a zeleninou, sýr, okurka *A: 1,3,7
------------------------
Obědy připravuje Michal Ratimec a kolektiv.
Vedoucí Ratimec Michal tel. 604 970 929,
info@dietka.cz
http://www.dietka.cz
DIETKA - jídelna

DIETKA, Krajní 303, Debř - Mladá Boleslav
JÍDELNÍ LÍSTEK

datum: 3.11 - 7.11.

Pondělí: hovězí s těstovinou*A: 1,3,6,7,9
A: Štěpánská vepřová kýta, dušená rýže *A: 1,3
B: Široké nudle s cukrem a ořechy *A: 1,3
D: Vař. květák se šunkovo - smetanovou omáčkou, těstoviny *A:1,3,7
------------------------
Úterý: česneková *A: 1,3,6,7,9
A: Segedinský guláš, houskové knedlíky *A: 1,7
B: Náš pečený perník, kakao *A: 1,3,7
D: Kuřecí plátek s brokolicovou omáčkou, těstoviny *A: 1,3,7
------------------------
Středa: gulášová *A: 1,3,6,7,9
A: Sekaná pečeně, vařené brambory, okurka *A: 1,3
B: Uzená kýta s křenovou omáčkou, houskové knedlíky *A: 1,7
D: Vepřový plátek s nivou a herkulesem, brambory *A: 1,7
------------------------
Čtvrtek: květákovo-brokolicová *A: 1,3,6,7,9
A: Vepřové maso na žampiónech, houskové knedlíky *A: 1,7
B: Fazolky na kyselo, vařené vejce, brambory *A: 1,3,7
D: Zapečené francouzské brambory, okurka *A: 1,3,7
------------------------
Pátek: uzená s rýží *A: 1,3,6,7,9
A: Katův šleh, dušená rýže *A: 1
B: Jitrnicový prejt, vařené brambory, salát z kysaného zelí *A: 1
D: Krůtí paprikáš, vařené těstoviny *A: 1,3
------------------------
Obědy připravuje Michal Ratimec a kolektiv.
Vedoucí Ratimec Michal tel. 604 970 929,
info@dietka.cz
http://www.dietka.cz
*A: Alergeny: 1 - obiloviny obsahující lepek, 2 - korýši a výrobky z nich, 3 - vejce a výrobky z nich, 4 - ryby a výrobky z nich, 5 - jádra podzemnice olejné (arašídy) a výrobky z nich, 6 - sójové boby (sója) a výrobky z nich, 7 - mléko a výrobky z něj, 8 - suché skořápkové plody, tj. mandle, lískové ořechy, ořechy, 9 - celer a výrobky z nich, 10 - hořčice a výrobky z ní, 11 - sezamová semena (sezam) a výrobky z nich, 12 - oxid siřičitý a siřičitany (ve vyšších koncentracích), 13 - vlčí bob (lupina) a výrobky z něj, 14 - měkkýši a výrobky z nich