Jídelní lístek
Jídelna | Rozvoz |
DIETKA, Krajní 303, Debř - Mladá Boleslav datum: 29.07. - 02.08. Pondělí: hovězí s nudlemi *A: 1,3,6,7,9A: Frankfurtská vepřová kýta, dušená rýže *A: 1,7 B: Uzená kýta, houskové knedlíky, dušené zelí *A: 1 D: Zeleninové lečo s klobásou, vařené brambory *A: 1,3 ------------------------ Úterý: žampiónová *A: 1,3,6,7,9,10 A: Sekaná svíčková, houskové knedlíky *A: 1,3,7,9,10 B: Vepřová plec v pórku, houskové knedlíky *A: 1,7 D: Rybí filé na kmíně, vařené brambory *A: 4 ------------------------ Středa: květákovo-brokolicová *A: 1,3,6,7,9,10 A: Krůtí guláš, vařené těstoviny *A: 1,3 B: Fazole chilli con carne, chléb *A: 1 D: Kuřecí špíz, vařené brambory *A: 1 ------------------------ Čtvrtek: čočková *A: 1,3,6,7,9,10 A: Koprová omáčka s hovězím masem, houskové knedlíky *A: 1,3,7 B: Boloňské špagety se sýrem *A: 1,3,7 D: Domažlické vepřové ragů, dušená rýže *A: 1 ------------------------ Pátek: kulajda *A: 1,3,6,7,9 A: Kuřecí prsa na paprice, houskové knedlíky *A: 1,7 B: Masová směs "dvou barev" dušená rýže *A: 1 D: Přírodní vepřový řízek, vařené brambory *A: 1 ------------------------ Obědy připravuje Michal Ratimec a kolektiv. Vedoucí Ratimec Michal tel. 604 970 929, info@dietka.cz http://www.dietka.cz |
DIETKA, Krajní 303, Debř - Mladá Boleslav datum: 29.07. - 02.08. Pondělí: hovězí s nudlemi *A: 1,3,6,7,9A: Frankfurtská vepřová kýta, dušená rýže *A: 1,7 B: Uzená kýta, houskové knedlíky, dušené zelí *A: 1 D: Zeleninové lečo s klobásou, vařené brambory *A: 1,3 ------------------------ Úterý: žampiónová *A: 1,3,6,7,9,10 A: Sekaná svíčková, houskové knedlíky *A: 1,3,7,9,10 B: Vepřová plec v pórku, houskové knedlíky *A: 1,7 D: Rybí filé na kmíně, vařené brambory *A: 4 ------------------------ Středa: květákovo-brokolicová *A: 1,3,6,7,9,10 A: Krůtí guláš, vařené těstoviny *A: 1,3 B: Fazole chilli con carne, chléb *A: 1 D: Kuřecí špíz, vařené brambory *A: 1 ------------------------ Čtvrtek: čočková *A: 1,3,6,7,9,10 A: Koprová omáčka s hovězím masem, houskové knedlíky *A: 1,3,7 B: Boloňské špagety se sýrem *A: 1,3,7 D: Domažlické vepřové ragů, dušená rýže *A: 1 ------------------------ Pátek: kulajda *A: 1,3,6,7,9 A: Kuřecí prsa na paprice, houskové knedlíky *A: 1,7 B: Masová směs "dvou barev" dušená rýže *A: 1 D: Přírodní vepřový řízek, vařené brambory *A: 1 ------------------------ Obědy připravuje Michal Ratimec a kolektiv Vedoucí Ratimec Michal tel. 604 970 929, info@dietka.cz http://www.dietka.cz |