Jídelní lístek
Tento týden | Minulý týden |
DIETKA, Krajní 303, Debř - Mladá Boleslav datum: 23.06. - 27.06. Pondělí: hovězí vývar s písmenky *A: 1,3,6,7,9A: Vepřová plec na paprice, dušená rýže *A: 1,7 B: Dušená šunka, čočka na kyselo, okurka *A: 1 D: Cikánské vepřové žebírko, vařené těstoviny *A: 1,3 ------------------------ Úterý: fazolková na kyselo *A: 1,3,6,7,9 A: Hamburská vepřová kýta, houskové knedlíky *A: 1,3,7,9,10 B: Bramborový guláš s uzeninou, chléb *A: 1 D: Karbanátek se zeleninou, vařené brambory *A: 1,3 ------------------------ Středa: selská *A: 1,3,6,7,9 A: Vepřová játra na cibulce, houskové knedlíky *A: 1,7 B: Žampiónové rizoto se zeleninou, salát *A: 9 D: Vepřové maso v kapustě, vařené brambory *A: 1 ------------------------ Čtvrtek: kulajda *A: 1,3,6,7,9 A: Plněné bramborové knedlíky uzeným masem, dušené zelí *A: 1,3 B: Trhanec s malinami *A: 1,3,7 D: Maďarský vepřový guláš, vařené těstoviny *A: 1,3 ------------------------ Pátek: staročeská kmínová *A: 1,3,6,7,9 A: Pečené kuře "ala bažant" vařené brambory *A: 1 B: Zadělávaná baby karotka na másle, vařené brambory *A: 1,7 D: Rozlítaný španělský ptáček, houskové knedlíky *A: 1,3,7 ------------------------ Obědy připravuje Michal Ratimec a kolektiv Vedoucí Ratimec Michal tel. 604 970 929, info@dietka.cz http://www.dietka.cz |
DIETKA, Krajní 303, Debř - Mladá Boleslav datum: 16.06. - 20.06. Pondělí: hovězí vývar s těstovinou *A: 1,3,6,7,9A: Štěpánská vepřová kýta, dušená rýže *A: 1,3,7 B: Široké nudle s mákem a cukrem, káva *A: 1,3 D: Barevné těstoviny se sýrovou omáčkou a tuňákem *A: 1,3,4,7 ------------------------ Úterý: květáková *A: 1,3,6,7,9 A: Vepřová kýta na smetaně, houskové knedlíky *A: 1,3,7,9,10 B: Pečený perník s marmeládou a kokosem, kakao *A: 1,3,7,8 D: Vepřové žebírko s hořčicovou omáčkou, vařené brambory *A: 1,10 ------------------------ Středa: frankfurtská *A: 1,3,6,7,9 A: Vídeňský párek, hrachová kaše, okurka *A: 1 B: Vepřové maso na česneku, bramborové knedíky, dušený špenát *A: 1,3 D: Šunko - fleky, okurka *A: 1,3,7 ------------------------ Čtvrtek: zeleninová s pohankou *A: 1,3,6,7,9 A: Čevabčiči, vařené brambory, hořčice, cibule *A: 1,3,10 B: Zabijačkový guláš, chléb *A: 1,3 D: Vepřové maso na pivě, vařené těstoviny *A: 1,3 ------------------------ Pátek: krupicová s vejcem *A: 1,3,6,7,9 A: Maso "dvou barev" (směs), dušená rýže *A: 1 B: Debrecínský vepřový guláš, vařené těstoviny *A: 1,3 D: Vepřová kýta na kmíně, houskové knedlíky *A: 1 ------------------------ Obědy připravuje Michal Ratimec a kolektiv Vedoucí Ratimec Michal tel. 604 970 929, info@dietka.cz http://www.dietka.cz |