Jídelní lístek
Jídelna | Rozvoz |
DIETKA, Krajní 303, Debř - Mladá Boleslav datum: 10.02. - 14.02. Pondělí: hovězí vývar s nudlemi *A: 1,3,6,7,9A: Znojemská vepřová kýta, dušená rýže *A: 1 B: Krupicová kaše s kakaem, kompot *A: 1,7 D: Vídeňský párek, smetanová čočka, okurka *A: 1 ------------------------ Úterý: zeleninová s krupkami *A: 1,3,6,7,9 A: Segedínský guláš, houskové knedlíky *A: 1,3,7 B: Dušená zelenina, sázené vejce 2ks, vařené brambory *A: 1,3 D: Vepřové maso v kapustě, vařené brambory *A: 1 ------------------------ Středa: frankfurtská *A: 1,3,6,7,9 A: Vepřové ledvinky po uhersku, houskové knedlíky *A: 1,3,7 B: Fazole "chilli con carne" chléb *A: 1 D: Kuřecí směs po čínsku, dušená rýže *A: 1,3 ------------------------ Čtvrtek: hrachová *A: 1,3,6,7,9 A: Plněné bramborové knedlíky uzeným masem, dušené zelí *A: 1,3 B: Kančí sekané biftečky, vařené brambory *A: 1,3 D: Krůtí guláš, vařené těstoviny *A: 1,3,7 ------------------------ Pátek: loupežnická *A: 1,3,6,7,9 A: Pečené kuřecí stehno, vařené brambory *A: 1 B: Čertovy kostky, dušená rýže *A: 1 D: Námořnické hovězí maso, houskové knedlíky *A: 1,3 ------------------------ Obědy připravuje Michal Ratimec a kolektiv. Vedoucí Ratimec Michal tel. 604 970 929, info@dietka.cz http://www.dietka.cz |
DIETKA, Krajní 303, Debř - Mladá Boleslav datum: 10.02. - 14.02. Pondělí: hovězí vývar s nudlemi *A: 1,3,6,7,9A: Znojemská vepřová kýta, dušená rýže *A: 1 B: Krupicová kaše s kakaem, kompot *A: 1,7 D: Vídeňský párek, smetanová čočka, okurka *A: 1 ------------------------ Úterý: zeleninová s krupkami *A: 1,3,6,7,9 A: Segedínský guláš, houskové knedlíky *A: 1,3,7 B: Dušená zelenina, sázené vejce 2ks, vařené brambory *A: 1,3 D: Vepřové maso v kapustě, vařené brambory *A: 1 ------------------------ Středa: frankfurtská *A: 1,3,6,7,9 A: Vepřové ledvinky po uhersku, houskové knedlíky *A: 1,3,7 B: Fazole "chilli con carne" chléb *A: 1 D: Kuřecí směs po čínsku, dušená rýže *A: 1,3 ------------------------ Čtvrtek: hrachová *A: 1,3,6,7,9 A: Plněné bramborové knedlíky uzeným masem, dušené zelí *A: 1,3 B: Kančí sekané biftečky, vařené brambory *A: 1,3 D: Krůtí guláš, vařené těstoviny *A: 1,3,7 ------------------------ Pátek: loupežnická *A: 1,3,6,7,9 A: Pečené kuřecí stehno, vařené brambory *A: 1 B: Čertovy kostky, dušená rýže *A: 1 D: Námořnické hovězí maso, houskové knedlíky *A: 1,3 ------------------------ Obědy připravuje Michal Ratimec a kolektiv Vedoucí Ratimec Michal tel. 604 970 929, info@dietka.cz http://www.dietka.cz |