Jídelní lístek
Tento týden | Minulý týden |
DIETKA, Krajní 303, Debř - Mladá Boleslav datum: 24.03. - 28.03. Pondělí: hovězí vývar s písmenky *A: 1,3,6,7,9A: Štěpánská vepřová kýta, dušená rýže *A: 1,3,7 B: Bramborové šišky s mákem a cukrem, kompot *A: 1,3 D: Rybí filé na kmíně, vařené brambory *A: 4 ------------------------ Úterý: květáková *A: 1,3,6,7,9 A: Cikánská vepřová kýta, vařené těstoviny *A: 1 B: Náš pečený makovec, káva *A: 1,3,7 D: Vepřové maso v kapustě, vařené brambory *A: 1 ------------------------ Středa: zelná *A: 1,3,6,7,9 A: Rozlítaný španělský ptáček, houskové knedlíky *A: 1,3 B: Vídeňský párek, čočka na kyselo, okurka *A: 1,7 D: Šunko - fleky, okurka *A: 1,3,7 ------------------------ Čtvrtek: pórková *A: 1,3,6,7,9 A: Kuřecí plátek na paprice, houskové knedlíky *A: 1,7 B: Těstovinový salát s kuřecím masem a kukuřicí *A: 1,3,7 D: Střapačky s uzeným masem, zelím a slaninou *A: 1 ------------------------ Pátek: jihočeská cibulačka *A: 1,3,6,7,9 A: Pečené kuřecí stehno, vařené brambory *A: 1 B: Knedlíky s vejcem, okurka *A: 1,3 D: Sekaná svíčková, houskové knedlíky *A: 1,3,6,7,9,10 ------------------------ Obědy připravuje Michal Ratimec a kolektiv Vedoucí Ratimec Michal tel. 728 046 531, info@dietka.cz http://www.dietka.cz |
DIETKA, Krajní 303, Debř - Mladá Boleslav datum: 17.03. - 21.03. Pondělí: hovězí vývar s nudlemi *A: 1,3,6,7,9A: Znojemská vepřová kýta, dušená rýže *A: 1,3 B: Omeleta se žampióny, vařené brambory *A: 1,3,7 D: Špagety po milánsku sypané sýrem *A: 1,3,7 ------------------------ Úterý: žampiónová *A: 1,3,6,7,9 A: Segedínský guláš, houskové knedlíky *A: 1,3,7 B: Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem *A: 1,3,7 D: Rizoto s vepřovým masem a zeleninou, sýr, okurka *A: 7,9 ------------------------ Středa: frankfurtská *A: 1,3,6,7,9 A: Čevabčiči, vařené brambory, hořčice, cibule *A: 1,3,10 B: Kovbojské fazole s klobásou, chléb *A: 1 D: Koprová omáčka, vařené vejce, vařené brambory *A: 1,3,7 ------------------------ Čtvrtek: rybí *A: 1,3,6,7,9 A: Moravský vrabec, bramborové knedlíky, duš. špenát *A: 1,3 B: Kančí sekané biftečky, vařené brambory *A: 1,3 D: Zabijačkový guláš, chléb *A: 1,3 ------------------------ Pátek: krupicová s vejcem *A: 1,3,6,7,9 A: Smažený karbanátek, vařené brambory, tatarská omáčka *A: 1,3,7,9 B: Zapečená brokolice se sýrem, vařené brambory *A: 7 D: Debrecínský vepřový guláš, houskové knedlíky *A: 1 ------------------------ Obědy připravuje Michal Ratimec a kolektiv Vedoucí Ratimec Michal tel. 728 046 531, info@dietka.cz http://www.dietka.cz |