Jídelní lístek
Jídelna | Rozvoz |
DIETKA, Václavkova 950, Mladá Boleslav datum: 06.02. - 10.02. Pondělí: hovězí s těstovinou *A: 1,3,6,7,9A: Štěpánská vepřová kýta, dušená rýže *A: 1 B: Bramborové šišky smákem, kompot *A: 1,3 D: Květákový mozeček s vejci, vařené brambory *A: 3 ------------------------ Úterý: květáková *A: 1,3,6,7,9 A: Hovězí na česneku, bramborové knedlíky, dušený špenát *A: 1,3,7 B: Houbový kuba se zeleninou, červená řepa *A: 9 D: Vídeňský párek, čočka na kyselo, okurka *A: 1,3 ------------------------ Středa: gulášová *A: 1,3,6,7,9 A: Španělský rozlítaný ptáček, houskové knedlíky *A: 1,3,7 B: Buřty na pivě, chléb *A: 1 D: Srbské rizoto s krůtím masem, sýr, okurka *A: 7,9 ------------------------ Čtvrtek: krupicová s vejci *A: 1,3,6,7,9 A: Vepřové maso na žampiónech, houskové knedlíky *A: 1,7 B: Boloňské špagety se sýrem *A: 1,7 D: Kuřecí špíz, vařené brambory *A: 1 ------------------------ Pátek: rajčatová *A: 1,3,6,7,9 A: Smažený vepřový řízek, vařené brambory, okurka *A: 1,3 B: Dušená zelenina na másle, sázené vejce, vařené brambory *A: 3,7 D: Kuřecí směs se žampióny, dušená rýže *A: 1 ------------------------ Obědy připravuje Michal Ratimec, Irena Podrábská a kolektiv. Vedoucí Ratimec Michal tel. 604 970 929, info@dietka.cz http://www.dietka.cz |
DIETKA, Václavkova 950, Mladá Boleslav datum: 06.02. - 10.02. Pondělí: hovězí s těstovinou *A: 1,3,6,7,9A: Štěpánská vepřová kýta, dušená rýže *A: 1 B: Bramborové šišky smákem, kompot *A: 1,3 D: Květákový mozeček s vejci, vařené brambory *A: 3 ------------------------ Úterý: květáková *A: 1,3,6,7,9 A: Hovězí na česneku, bramborové knedlíky, dušený špenát *A: 1,3,7 B: Houbový kuba se zeleninou, červená řepa *A: 9 D: Vídeňský párek, čočka na kyselo, okurka *A: 1,3 ------------------------ Středa: gulášová *A: 1,3,6,7,9 A: Španělský rozlítaný ptáček, houskové knedlíky *A: 1,3,7 B: Buřty na pivě, chléb *A: 1 D: Srbské rizoto s krůtím masem, sýr, okurka *A: 7,9 ------------------------ Čtvrtek: krupicová s vejci *A: 1,3,6,7,9 A: Vepřové maso na žampiónech, houskové knedlíky *A: 1,7 B: Boloňské špagety se sýrem *A: 1,7 D: Kuřecí špíz, vařené brambory *A: 1 ------------------------ Pátek: rajčatová *A: 1,3,6,7,9 A: Smažený vepřový řízek, vařené brambory, okurka *A: 1,3 B: Dušená zelenina na másle, sázené vejce, vařené brambory *A: 3,7 D: Kuřecí směs se žampióny, dušená rýže *A: 1 ------------------------ Obědy připravuje Michal Ratimec, Irena Podrábská a kolektiv Vedoucí Ratimec Michal tel. 604 970 929, info@dietka.cz http://www.dietka.cz |