Jídelní lístek
Jídelna | Rozvoz |
DIETKA, Krajní 303, Debř - Mladá Boleslav datum: 28.10. - 01.11. Pondělí: *A:A: STÁTNÍ SVÁTEK - NEVAŘÍME! *A: B: *A: D: *A: ------------------------ Úterý: hovězí s hráškem a rýží *A: 1,3,6,7,9 A: Frankfurtská vepřová kýta, dušená rýže *A: 1 B: Omeleta se šunkou a sýrem, vařené brambory *A: 1,3,7 D: Barevné těstoviny se sýrovou omáčkou a tuňákem *A: 1,3,4,7 ------------------------ Středa: frankfurtská *A: 1,3,6,7,9 A: Vepřový guláš "oregáno" houskové knedlíky *A: 1 B: Přírodní karbanátek se sýrem, vařené brambory *A: 1,3,7 D: Zapečené francouzské brambory, okurka *A: 1,3,7 ------------------------ Čtvrtek: pórková *A: 1,3,6,7,9 A: Zabijačkový guláš, chléb *A: 1 B: Činské nudle s kuřecím masem a zeleninou *A: 1,3,9 D: Koprová omáčka s vařeným vejcem, vařené brambory *A: 1,3,7 ------------------------ Pátek: hráškový krém *A: 1,3,6,7,9 A: Kuřecí prsa na paprice, vařené těstoviny *A: 1,3,7 B: Žampiónové rizoto se zeleninou, sýr, červená řepa *A: 9 D: Mexický vepřový guláš, dušená rýže *A: 1 ------------------------ Obědy připravuje Michal Ratimec a kolektiv. Vedoucí Ratimec Michal tel. 604 970 929, info@dietka.cz http://www.dietka.cz |
DIETKA, Krajní 303, Debř - Mladá Boleslav datum: 28.10. - 01.11. Pondělí: *A:A: STÁTNÍ SVÁTEK - NEVAŘÍME! *A: B: *A: D: *A: ------------------------ Úterý: hovězí s hráškem a rýží *A: 1,3,6,7,9 A: Frankfurtská vepřová kýta, dušená rýže *A: 1 B: Omeleta se šunkou a sýrem, vařené brambory *A: 1,3,7 D: Barevné těstoviny se sýrovou omáčkou a tuňákem *A: 1,3,4,7 ------------------------ Středa: frankfurtská *A: 1,3,6,7,9 A: Vepřový guláš "oregáno" houskové knedlíky *A: 1 B: Přírodní karbanátek se sýrem, vařené brambory *A: 1,3,7 D: Zapečené francouzské brambory, okurka *A: 1,3,7 ------------------------ Čtvrtek: pórková *A: 1,3,6,7,9 A: Zabijačkový guláš, chléb *A: 1 B: Činské nudle s kuřecím masem a zeleninou *A: 1,3,9 D: Koprová omáčka s vařeným vejcem, vařené brambory *A: 1,3,7 ------------------------ Pátek: hráškový krém *A: 1,3,6,7,9 A: Kuřecí prsa na paprice, vařené těstoviny *A: 1,3,7 B: Žampiónové rizoto se zeleninou, sýr, červená řepa *A: 9 D: Mexický vepřový guláš, dušená rýže *A: 1 ------------------------ Obědy připravuje Michal Ratimec a kolektiv Vedoucí Ratimec Michal tel. 604 970 929, info@dietka.cz http://www.dietka.cz |