Ke stažení


Jídelna
Rozvoz

Jídelní lístek

Jídelna Rozvoz
DIETKA - jídelna

DIETKA, Václavkova 950, Mladá Boleslav
JÍDELNÍ LÍSTEK

datum: 24.01. - 28.01.

Pondělí: hovězí vývar s nudlemi *A: 1,3,6,9
A: Znojemskávepřová kýta, dušená rýže *A: 1
B: Široké nudle s ořechy a cukrem, dýňový kompot *A: 1,3,8
D: Omeleta se šunkou, vařené brambory *A: 1,3
------------------------
Úterý: fazolková na kyselo *A: 1,3,6,9
A: Hamburská vepřová kýta, houskové knedlíky *A: 1,3,7,9,10
B: Mexické fazole s klobásou, chléb *A: 1,6
D: Masové kuličky se sýrovou omáčkou, těstoviny *A: 1,3,7
------------------------
Středa: rajčatová *A: 1,3,6,9
A: Debrecínský vepřový guláš, houskové knedlíky *A: 1,3
B: Kančí sekané biftečky, vařené brambory *A: 1,3
D: Rizoto z vepřového masa, sýr, okurka *A: 7,9
------------------------
Čtvrtek: bramborová *A: 1,3,6,9
A: Záhorácký vepřový závitek, vařené brambory *A: 1
B: Těstovinový salát s kuřecím masem a kukuřicí *A: 1,3,7,9,10
D: Hovězí maso na pepři, vařená kolínka *A: 1,3
------------------------
Pátek: loupežnická *A: 1,3,6,9
A: Pečené kuřecí stehno, vařené brambory, okurka *A: 1
B: Masová směs "dvou barev" dušená rýže *A: 3,6
D: Vepřové na paprice, houskové knedlíky *A: 1,3,7
------------------------
Obědy připravuje Michal Ratimec, Irena Podrábská a kolektiv.
Vedoucí Ratimec Michal tel. 604 970 929, info@dietka.cz
http://www.dietka.cz
DIETKA - rozvoz

DIETKA, Václavkova 950, Mladá Boleslav
JÍDELNÍ LÍSTEK

datum: 24.01. - 28.01.

Pondělí: hovězí vývar s nudlemi *A: 1,3,6,9
A: Znojemskávepřová kýta, dušená rýže *A: 1
B: Široké nudle s ořechy a cukrem, dýňový kompot *A: 1,3,8
D: Omeleta se šunkou, vařené brambory *A: 1,3
------------------------
Úterý: fazolková na kyselo *A: 1,3,6,9
A: Hamburská vepřová kýta, houskové knedlíky *A: 1,3,7,9,10
B: Mexické fazole s klobásou, chléb *A: 1,6
D: Masové kuličky se sýrovou omáčkou, těstoviny *A: 1,3,7
------------------------
Středa: rajčatová *A: 1,3,6,9
A: Debrecínský vepřový guláš, houskové knedlíky *A: 1,3
B: Kančí sekané biftečky, vařené brambory *A: 1,3
D: Rizoto z vepřového masa, sýr, okurka *A: 7,9
------------------------
Čtvrtek: bramborová *A: 1,3,6,9
A: Záhorácký vepřový závitek, vařené brambory *A: 1
B: Těstovinový salát s kuřecím masem a kukuřicí *A: 1,3,7,9,10
D: Hovězí maso na pepři, vařená kolínka *A: 1,3
------------------------
Pátek: loupežnická *A: 1,3,6,9
A: Pečené kuřecí stehno, vařené brambory, okurka *A: 1
B: Masová směs "dvou barev" dušená rýže *A: 3,6
D: Vepřové na paprice, houskové knedlíky *A: 1,3,7
------------------------
Obědy připravuje Michal Ratimec, Irena Podrábská a kolektiv
Vedoucí Ratimec Michal tel. 604 970 929, info@dietka.cz
http://www.dietka.cz
*A: Alergeny: 1 - obiloviny obsahující lepek, 2 - korýši a výrobky z nich, 3 - vejce a výrobky z nich, 4 - ryby a výrobky z nich, 5 - jádra podzemnice olejné (arašídy) a výrobky z nich, 6 - sójové boby (sója) a výrobky z nich, 7 - mléko a výrobky z něj, 8 - suché skořápkové plody, tj. mandle, lískové ořechy, ořechy, 9 - celer a výrobky z nich, 10 - hořčice a výrobky z ní, 11 - sezamová semena (sezam) a výrobky z nich, 12 - oxid siřičitý a siřičitany (ve vyšších koncentracích), 13 - vlčí bob (lupina) a výrobky z něj, 14 - měkkýši a výrobky z nich