Ke stažení


Jídelna
Rozvoz

Jídelní lístek

Jídelna Rozvoz
DIETKA - jídelna

DIETKA, Václavkova 950, Mladá Boleslav
JÍDELNÍ LÍSTEK

datum: 10.05. - 14.05.

Pondělí: hovězí s těstovinou *A: 1,3,6,9
A: Znojemská vepřová kýta, dušená rýže *A: 1
B: Široké nudle s mákem a cukrem, kompot *A: 1,3
D: Smetanová šunková omáčka, d. květák, barevné těstoviny *A: 1,3,7
------------------------
Úterý: selská *A: 1,3,6,9
A: Vepřové na rozmarýnu, brambory, dušený špenát *A: 1,3
B: Dukátové buchtičky s vanikovým krémem *A: 1,3,7
D: Křenová omáčka s uzeným masem, houskové knedlíky *A: 1,3,7
------------------------
Středa: dršťková *A: 1,3,6,9
A: Vepřo- knedlo- zelo *A: 1,3
B: Buřt- guláš, chléb *A: 1,3,7
D: Pštrosí vejce, vařené brambory, okurka *A: 1,3,7
------------------------
Čtvrtek: česneková *A: 1,3,6,9
A: Frankfurtský vepřový závitek, houskové knedlíky *A: 1,3,7
B: Masová směs "dvou barev" dušená rýže *A: 3,6
D: Smetanové brambory s kuřecím masem a zeleninou *A: 3,7,9
------------------------
Pátek: loupežnická *A: 1,3,6,9
A: Vepřové na pivě, houskové knedlíky *A: 1,3,7
B: Zapečená brokolice se sýrem, vařené brambory *A: 7
D: Bratislavské těstovinové rizoto, sýr, okurka *A: 1,7,9
------------------------
Obědy připravuje Michal Ratimec, Irena Podrábská a kolektiv.
Vedoucí Ratimec Michal tel. 604 970 929, info@dietka.cz
http://www.dietka.cz
DIETKA - rozvoz

DIETKA, Václavkova 950, Mladá Boleslav
JÍDELNÍ LÍSTEK

datum: 10.05. - 14.05.

Pondělí: hovězí s těstovinou *A: 1,3,6,9
A: Znojemská vepřová kýta, dušená rýže *A: 1
B: Široké nudle s mákem a cukrem, kompot *A: 1,3
D: Smetanová šunková omáčka, d. květák, barevné těstoviny *A: 1,3,7
------------------------
Úterý: selská *A: 1,3,6,9
A: Vepřové na rozmarýnu, brambory, dušený špenát *A: 1,3
B: Dukátové buchtičky s vanikovým krémem *A: 1,3,7
D: Křenová omáčka s uzeným masem, houskové knedlíky *A: 1,3,7
------------------------
Středa: dršťková *A: 1,3,6,9
A: Vepřo- knedlo- zelo *A: 1,3
B: Buřt- guláš, chléb *A: 1,3,7
D: Pštrosí vejce, vařené brambory, okurka *A: 1,3,7
------------------------
Čtvrtek: česneková *A: 1,3,6,9
A: Frankfurtský vepřový závitek, houskové knedlíky *A: 1,3,7
B: Masová směs "dvou barev" dušená rýže *A: 3,6
D: Smetanové brambory s kuřecím masem a zeleninou *A: 3,7,9
------------------------
Pátek: loupežnická *A: 1,3,6,9
A: Vepřové na pivě, houskové knedlíky *A: 1,3,7
B: Zapečená brokolice se sýrem, vařené brambory *A: 7
D: Bratislavské těstovinové rizoto, sýr, okurka *A: 1,7,9
------------------------
Obědy připravuje Michal Ratimec, Irena Podrábská a kolektiv
Vedoucí Ratimec Michal tel. 604 970 929, info@dietka.cz
http://www.dietka.cz
*A: Alergeny: 1 - obiloviny obsahující lepek, 2 - korýši a výrobky z nich, 3 - vejce a výrobky z nich, 4 - ryby a výrobky z nich, 5 - jádra podzemnice olejné (arašídy) a výrobky z nich, 6 - sójové boby (sója) a výrobky z nich, 7 - mléko a výrobky z něj, 8 - suché skořápkové plody, tj. mandle, lískové ořechy, ořechy, 9 - celer a výrobky z nich, 10 - hořčice a výrobky z ní, 11 - sezamová semena (sezam) a výrobky z nich, 12 - oxid siřičitý a siřičitany (ve vyšších koncentracích), 13 - vlčí bob (lupina) a výrobky z něj, 14 - měkkýši a výrobky z nich