Ke stažení


Jídelna
Rozvoz

Jídelní lístek

Jídelna Rozvoz
DIETKA - jídelna

DIETKA, Krajní 303, Debř - Mladá Boleslav
JÍDELNÍ LÍSTEK

datum: 10.02. - 14.02.

Pondělí: hovězí vývar s nudlemi *A: 1,3,6,7,9
A: Znojemská vepřová kýta, dušená rýže *A: 1
B: Krupicová kaše s kakaem, kompot *A: 1,7
D: Vídeňský párek, smetanová čočka, okurka *A: 1
------------------------
Úterý: zeleninová s krupkami *A: 1,3,6,7,9
A: Segedínský guláš, houskové knedlíky *A: 1,3,7
B: Dušená zelenina, sázené vejce 2ks, vařené brambory *A: 1,3
D: Vepřové maso v kapustě, vařené brambory *A: 1
------------------------
Středa: frankfurtská *A: 1,3,6,7,9
A: Vepřové ledvinky po uhersku, houskové knedlíky *A: 1,3,7
B: Fazole "chilli con carne" chléb *A: 1
D: Kuřecí směs po čínsku, dušená rýže *A: 1,3
------------------------
Čtvrtek: hrachová *A: 1,3,6,7,9
A: Plněné bramborové knedlíky uzeným masem, dušené zelí *A: 1,3
B: Kančí sekané biftečky, vařené brambory *A: 1,3
D: Krůtí guláš, vařené těstoviny *A: 1,3,7
------------------------
Pátek: loupežnická *A: 1,3,6,7,9
A: Pečené kuřecí stehno, vařené brambory *A: 1
B: Čertovy kostky, dušená rýže *A: 1
D: Námořnické hovězí maso, houskové knedlíky *A: 1,3
------------------------
Obědy připravuje Michal Ratimec a kolektiv.
Vedoucí Ratimec Michal tel. 604 970 929, info@dietka.cz
http://www.dietka.cz
DIETKA - rozvoz

DIETKA, Krajní 303, Debř - Mladá Boleslav
JÍDELNÍ LÍSTEK

datum: 10.02. - 14.02.

Pondělí: hovězí vývar s nudlemi *A: 1,3,6,7,9
A: Znojemská vepřová kýta, dušená rýže *A: 1
B: Krupicová kaše s kakaem, kompot *A: 1,7
D: Vídeňský párek, smetanová čočka, okurka *A: 1
------------------------
Úterý: zeleninová s krupkami *A: 1,3,6,7,9
A: Segedínský guláš, houskové knedlíky *A: 1,3,7
B: Dušená zelenina, sázené vejce 2ks, vařené brambory *A: 1,3
D: Vepřové maso v kapustě, vařené brambory *A: 1
------------------------
Středa: frankfurtská *A: 1,3,6,7,9
A: Vepřové ledvinky po uhersku, houskové knedlíky *A: 1,3,7
B: Fazole "chilli con carne" chléb *A: 1
D: Kuřecí směs po čínsku, dušená rýže *A: 1,3
------------------------
Čtvrtek: hrachová *A: 1,3,6,7,9
A: Plněné bramborové knedlíky uzeným masem, dušené zelí *A: 1,3
B: Kančí sekané biftečky, vařené brambory *A: 1,3
D: Krůtí guláš, vařené těstoviny *A: 1,3,7
------------------------
Pátek: loupežnická *A: 1,3,6,7,9
A: Pečené kuřecí stehno, vařené brambory *A: 1
B: Čertovy kostky, dušená rýže *A: 1
D: Námořnické hovězí maso, houskové knedlíky *A: 1,3
------------------------
Obědy připravuje Michal Ratimec a kolektiv
Vedoucí Ratimec Michal tel. 604 970 929, info@dietka.cz
http://www.dietka.cz
*A: Alergeny: 1 - obiloviny obsahující lepek, 2 - korýši a výrobky z nich, 3 - vejce a výrobky z nich, 4 - ryby a výrobky z nich, 5 - jádra podzemnice olejné (arašídy) a výrobky z nich, 6 - sójové boby (sója) a výrobky z nich, 7 - mléko a výrobky z něj, 8 - suché skořápkové plody, tj. mandle, lískové ořechy, ořechy, 9 - celer a výrobky z nich, 10 - hořčice a výrobky z ní, 11 - sezamová semena (sezam) a výrobky z nich, 12 - oxid siřičitý a siřičitany (ve vyšších koncentracích), 13 - vlčí bob (lupina) a výrobky z něj, 14 - měkkýši a výrobky z nich